Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
360° računovodstva
  • Serbian Lat
  • English (UK)


Kao vlasnik ili direktor uvek tražite načine automatizacije svojih trenutnih procesa za besprekorni i konsolidovani tok akcije.
List VSL Niš sa 360° računovodstveni proces je kalibrisan da vam obezbedi sveobuhvatanije visiko definisane računovodstvene usluge i svu moguću podršku.
Polazimo od osnovnog knjigovodstva pružajući vam grafičke izveštaje o vašim finansijskim računovodstvenim informacijama kako bi vam pružili uvid koji vam je potreban za donošenje boljih poslovnih odluka.
Takođe pokrećemo sveobuhvatni sistem kontrole i ravnoteže specifičnim za vaše potrebe.

Naš 360° računovodstveni proces integriše sledeće usluge u jedno računovodstveno rešenje:


Jedan poziv, jedno rešenje: Naš tim za računovodstvo služi kao celokupno računovodstvo. Uvek smo udaljeni na jedan poziv od dobijanja svih informacija koje su vam potrebene
Kompletna finansijska slika: Nudimo vam višestruke preglede finasijskih statusa vaše organizacije kako biste odmah znali šta se dešava.
Potpuni krug podrške: Od računovodstva i knjigovodstva do kontrolnih sve do strateškog savetovanja o računovodstvu koje če vam pomoći da doneste prave poslovne odluke
Interne kontrole: naše poslovne konsultacije uspostavljau procese i politiku koju čete pratiti tako da nikad niste sami u svom poslu.
Obuka: Na vaš zahtev obezbeđujemo obuku radi sporovođenja procesa koji želite.

Slobodno tražite Outsurce usluge od List VSL Niš
Prospekt +77% Preuzmi

Povežite sa nama

Pridružite nam se na Facebook-u Posetite nas na mreži Facebook na kojoj se okupljaju vlasnici radnji i opreduzeća. Pridružite se grupi i delite mišljenja i informacije.

Popularne strane