Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Birajte model plaćanja
  • Serbian Lat
  • English (UK)

Paušalna mesečna (cena mesečna fiksna)

Cena po vremenu (mesečna fiksna). Uobičajeni način odredjivanje cene, koja je važeća za određeni period korišćenja usluga. U slučajevima kada dodje do promene tipa i količine usluga, ugovora se nova cena. Znate cenu i imate mesečno fiksne troškove. Manjkavost ovog načina je nemogućnost utvrđivanja obim i količina usluga u budućem periodu. Nemogućnost preciznog prognoziranja prouzrokuje neadekvatnu cenu na vašu štetu. Imali dokumentaciju za konjiženje ili ne isti iznos plaćate. Avansno mesečno plaćanje po ugovoru.

Paket usluga (cena mesečna fiksna - količinski paket)

Paket usluga ima takodje fiksnu mesečnu cenu sa precizno definisanoim uslugama koje ćete koristiti. Neiskorišćene usluge se prenose na sledeći mesec. Nema skrivenih troškova ili nerealnog plaćanja za usluge. Pet vrsta paketa pokrivaju većinu tipova poslovanja privrednih subjekata. Napravili smo univerzalni paket i specijalizovane po delatnostima.
Održavanje knjigovodstva + PAKET = CENA.

Plaćajte tačno koliko ste dobili usluga
Način plaćanja za one koji imaju potrebu za povremenim različitim uslugama  (izveštavanje redovno ili vanredno, inostrane dnevnice, lična primanja, kalkulacije, fakturisanje, obračun honorara ... ). Ovaj način namenjen je i onima koji imaju potrebu za ne kontinuiranim knjigovodstvom. Plaćanje po fakturi za predhodni mesec po cenovniku. Znate šta ste i koliko platili.
* Operativno održavanje knjigovodstva(opcija) + količina = CENA.
Prospekt +77% Preuzmi

Povežite sa nama

Pridružite nam se na Facebook-u Posetite nas na mreži Facebook na kojoj se okupljaju vlasnici radnji i opreduzeća. Pridružite se grupi i delite mišljenja i informacije.

Popularne strane