Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Interni izveštaji
  • Serbian Lat
  • English (UK)
INTERNI izveštaji - (Upravljačko računovodstvo ili Interno računovodstvo)
Vlasnik - prati promene na svom novčanom ili nenovčanom ulogu na osnovu INTERNIH IZVEŠTAJA.
Menadžer/Direktor/Vlasnik radnje - na dnevnom nivou prati promene i na osnovu njih donosi poslovne odluke sa ciljem povećanja aktivnosti i imovine na osnovu INTERNIH IZVEŠTAJA:

‐  obezbeđuje izveštaje menadžmentu preduzeća, a koji je odgovoran za ostvarivanje ciljeva profitabilnosti, solventnosti i likvidnosti;
‐  obezbeđuje menadžmentu preduzeća izveštaje o finansijskim, investicionim i operativnim aktivnostima;
‐  primenjuje interna uputstva i procedure;
‐  generiše veliki broj različitih vrsta izveštaja u zavisnosti od specifičnih informacionih potreba menadžera, pri čemu je u fokusu pravilo ‐ različiti izveštaji za različite menadžere;
‐  akcenat se stavlja na prezentiranje internih bilansa uspeha za upravljačke potrebe;
‐  subjekt izveštavanja je deo preduzeća, a vremenski period može biti: više predhodnih godina, tekuća godina, tromesečje, mesec dana, nedelja dana, jedna radna smena čak i svaki sat.
Prospekt +77% Preuzmi

Povežite sa nama

Pridružite nam se na Facebook-u Posetite nas na mreži Facebook na kojoj se okupljaju vlasnici radnji i opreduzeća. Pridružite se grupi i delite mišljenja i informacije.

Popularne strane