Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Biti bolji od velikih
  • Serbian Lat
  • English (UK)
Da li je moguće?
Neki vredni preduzetnici kažu: Od ponedeljka do petka radim da bih održao korak sa konkurencijom. Subotom i nedeljom radim da bih pretekao konkureciju. Da li mora ovako? Može ali ne mora.


TRENUTNI SNIMAK VAŠEG POSLOVANJA
Poslovna inteligencija (Business Intelligence) je skup metodologija, procesa i tehnologija koje pretvaraju neobrađene podatke u korisne informacije. Informacije su od neprocenjivog značaja za donošenje ispravnih odluka, što BI sisteme čini nezamenljivim delom procesa odlučivanja i uspešnog poslovanja. Deo neobrađenih korisnih infromacija nalazi su vašem knjigovodstvu.

ŽELITE PROGNOZU DOBRIH I LOŠIH PARAMETARA POSLOVANJA ZA SLEDEĆI MESEC
Bi je strategija i tehnologija koja se koristi za analizu podataka o poslovnim informacijama.BI tehnologija pružaja pogled na buduća, aktulna i istoriju poslovanja. Zajedničke funkcije tehnologija su: izveštavanje, on-line analitičku obradu, rukovanje podacima, upravljanje poslovnim procesima ... Cilj je omogućiti jednostavno tumačenje velike količine podataka. Identifikaciju novih prilika i implementaciju efikasnog poslovanja i pružiti preduzeću prednost nad konkurencijom.
Prospekt +77% Preuzmi

Povežite sa nama

Pridružite nam se na Facebook-u Posetite nas na mreži Facebook na kojoj se okupljaju vlasnici radnji i opreduzeća. Pridružite se grupi i delite mišljenja i informacije.

Popularne strane