Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Jezik izveštavanja
  • Serbian Lat
  • English (UK)
Jezik izveštavanja možete da birate:
  1. Srpski - službeni (termini u skladu za zakonima i profesionalnim standardom )
  2. Srpski - govorni (primer na kraju)
  3. Engleski
  4. Nemački
  5. Italijanski
  6. i ostalih 22 jezika koji se govore u EU

Često izveštaji iz knjigovodstva nisu razumljivi za vlasnike radnji i direktore malih preduzeća. Zakoni i profesionalni pojmovi imaju termine koji nisu razumljivi većini privrednika. U nameri da olakšamo razumevanje izveštaja koristimo govorne termin podešavamo za svaki pojedičani slučaj i na zahtev klijenta.
Primer: za finansijsku karticu blagajne, maloprodajne objekte i magacine umesto dugovne i potražne stoji uplata - isplata ili ulaz - izlaz.
Drugi primer: Račune odnosa sa finansijskim knjigovodstvom, račun za preuzimanje zaliha - 900 kao i prelazni račun za podizanje gotovine ne prikazujemo u izveštaj za klijenta, deluje zbunjujuće jer je promet samo u knjigovodstvu.
Primeri se odnose na interni način izveštavanja koji je na raspolaganju samo vlasniku i direktru.
Prospekt +77% Preuzmi

Povežite sa nama

Pridružite nam se na Facebook-u Posetite nas na mreži Facebook na kojoj se okupljaju vlasnici radnji i opreduzeća. Pridružite se grupi i delite mišljenja i informacije.

Popularne strane