Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Filozofija
  • Serbian Lat
  • English (UK)

Put ka uspehu


List VSL doo Niš pruža outsourced virtuelne računovodstvene usluge za radnje, mikro i male privrdene subjekte koji žele da brzo rastu. Nudimo knjigovodstvenu, računovodstvenu i finansijsku analzu kako bi smo pomogli vlasnicima i direktorima da donose finansijski isplative poslovne odluke. Filozofija naše firme usmerena je na uspeh klijenata s s kojim radimo i njihovim jedinstvenim potrebama.

Verujemo da su uspešna preduzeća izgrađena i odžavana fokusiranjem na aktivnosti koje stvaraju prihod. Pored pružanja usluga virtulenog računovodstva sa punim servisima, naša misija je oznaživanje naših partnera da realizuju svoju vizijukroz neprestanu potragu za inovativnim rešenjima. Mi vam pomažemo da sve obradite od dnevnih zadataka do nedeljnog, mesečnog i godišnjeg finansijkog izveštavanja, što vam omogućeva da se fokusirate na vaše poslovanje.

Zaposleni ka uspehu


List VSL doo Niš posvečuje sve svoje ljudske resurse svakom klijentu, uključujući dnevnog knjigovodju i kotrolora. Naši klijenti brzo razvijaju produktivne odnose sa članovima tima , koji su dostupni putem e-maila, i telefonom kako bi dobili informacije, i odgovarali na pitanja o svim hitnim problemima koji se javljaju tokom radnog dana.

Vlasnici preduzeća i menađersko osoblje trebaju blagovremene i tačne finansijke podatke kako bi donosili poslovne odluke. List VSl Niš je razvio i standardizovao procese i procedure za izrdau izveštaja koji vam pružaju ove podatke po potrebi. kada utvrdimo vrstu i učestalost izveštaja koji vam trebaju List VSL  dostavljama vam ove izveštaje bez vašeg pozivanja.

Proces evaluacije


Kada postanete partner List VSL pokrenućemo virtuelni računovodstveni proces tako da možete da vidite vaš trenutno računovodstvenu praksu i strukturu. Pregledaćemo vaše poslovanje i ukazati na ono što je previše skupo.

U toku prve inicijane konsultacije takođe procenićemo vaše računovodstvene potrebe i trenutni status, identifikovaćemo ključne oblasti za poboljšanje i preporučiti plan delovanja.
Na taj način ne morate da upotrebite sve tehničke detalje vašeg isveštavanja. Mi ćemo uraditi slike na visokom nivou koje će vam govoriti kako da poboljšate trenutnu potrošnju vašeg biznisa za budući uspeh.

Prilagođeno finansijsko izveštavanje


Računovodstveni izveštaji za vaše poslovne potrebe

Kao vlasniku ili direktoru potrebni su ažurirani finansijki izveštaji, tako da ste svesni buduće pootrošnje i finansijskih problema. Ovo je jedini način da napravite pametne, strateške odluke koje osiguravaju budući uspeh.
Nudimo direkne razgovore da bi ste identifikovali oblasti zabrinutosti i istakli svoje probleme a mi preporučili prilagodđeni plan akcije.
Prospekt +77% Preuzmi

Povežite sa nama

Pridružite nam se na Facebook-u Posetite nas na mreži Facebook na kojoj se okupljaju vlasnici radnji i opreduzeća. Pridružite se grupi i delite mišljenja i informacije.

Popularne strane